Searching...
Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Δήλωση Γρ.Τμ.Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ, Τάσου Μαυρόπουλου για την Ιερισσό

4/11/2013 05:31:00 π.μ.

Δήλωση Γρ.Τμ.Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ, Τάσου Μαυρόπουλου για την Ιερισσό

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ

 Η τρικομματική κυβέρνηση επικαλούμενη την εκλογική νομιμοποίηση ,χρησιμοποιεί απολυταρχικές μεθόδους για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των σύγχρονων χρυσοθήρων.

    Η σημερινή επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Ιερισσό δεν είχε καμία σχέση με αστυνομική επιχείρηση.Θύμιζε δράση ειδικών δυνάμεων του στρατού σε εχθρικό έδαφος.
    Η κυβέρνηση για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των αφεντικών της , χρησιμοποιεί την ΕΛ.ΑΣ. στην Χαλκιδική σαν κατοχικό στρατό, με εντολές την άσκηση βίας, την επίδειξη αυταρχισμού και την καταπάτηση κάθε ανθρώπινου και δημοκρατικού δικαιώματος.
    Η επιχείρηση στην Ιερισσό σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε για να παραδειγματίσει και να τρομοκρατήσει τους πολίτες που διεκδικούν το δικαίωμα στη ζωή και την αξιοπρέπειά τους. Καμμία ένδειξη , κανένα αδίκημα και κατηγορία δεν μπορεί να δικαιολογήσει πρακτικές σαν τη σημερινή.
    Το γεγονός αυτό δεν μας  εξέπληξε αφού είναι συνέχεια της πολύμηνης άσκησης βίας στους κατοίκους της Χαλκιδικής , ενταγμένο στο γενικότερο κατασταλτικό σχέδιο της κυβέρνησης.  Αντί να κατευθύνει την ΕΛ.ΑΣ. στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας που αυξάνεται από τη βάρβαρη νεοφιλελεύθερη πολιτική της , την χρησιμοποιεί ως μισθοφορικό στρατό για την προστασία ιδιωτικών συμφερόντων  και την καταστολή των λαϊκών αγώνων.. Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να σταματήσει αυτή την τακτική, αντίθετα την κλιμακώνει εκμεταλλευόμενη κάθε πρόσφορο μέσο ,όπως τη δράση των φασιστικών ομάδων και τη ναζιστική βία. Η άσκηση βίας, η τρομοκράτηση  και ο φασισμός είναι τα απαραίτητα υλικά ολοκλήρωσης αυτής της βάρβαρης νεοφιλελεύθερης πολιτικής. Και η κυβέρνηση αξιοποιεί όλα τα υλικά.
 
  Η κατασταλτική πολιτική χρεώνεται στον Δένδια. Κανένας Δένδιας όμως δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει μόνος του αν δεν είχε την εξουσιοδότηση και την στήριξη όλης της κυβέρνησης. Από δεξιούς πολιτικούς περιμένεις τα πάντα. Εκπλήσσεσαι όμως και λυπάσαι όταν η πολιτική αυτή στηρίζεται και προστατεύεται από μία << κόκκινη γραμμή>>. Την πρώτη φορά δεν γνώριζαν ,τη δεύτερη δεν το είδαν, την τρίτη δεν κατάλαβαν, από κει και μετά όμως δεν δικαιολογούνται. Παρέδωσαν τη σφραγίδα με τη λέξη αριστερά για να νομιμοποιήσουν τα καθημερινά εγκλήματα σε βάρος του λαού.
 Η μόνη λύση για το λαό είναι η ανατροπή αυτή της κυβέρνησης. Είναι πλέον επικίνδυνοι.

               Τάσος Μαυρόπουλος
Γραμματέας του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας
                    ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

    Προσωπική Ιστοσελίδα mauropoulos.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ιστοσελίδες που παρακολουθώ:




alt text alt text